11 Ekim 2017 14:25 | Son Güncelleme: 11 Ekim 2017 14:25

Fenerbahçe'den flaş prim kararı!

Fenerbahçe'de sezon başında belirlenen primlerde değişikliğe gidildi. Artık mücadelelerin zorluk derecesine göre yönetim prim miktarını duyuracak

Yeni sezonla birlikte Fenerbahçe'deki prim sisteminin de değiştiği ortaya çıktı... Sarı-Lacivertliler'de geri kalan sezonlarda primler sezon başında yönetim tarafından belirlenirdi. İç ve dış saha galibiyetleri veya beraberliklerle derbilerde futbolculara ödenecek primleri sezon başında yönetim oturur konuşur ve belirlerdi. Buna göre de alınan sonuçlara göre bu paralar oyunculara ödenirdi... Ancak bu uygulamaya artık son verildi. Fenerbahçe yönetimi sezon başında herhangi bir prim sistemini belirlemezken maçların zorluk derecesi ve derbi maçlarında yönetim gerek görürse primi açıklamayacak.

BEŞİKTAŞ MAÇINDA UYGULANDI
Bunun ilk uygulaması da Beşiktaş maçı öncesinde hayata geçirildi. Başkan Yıldırım ve kurmayları maç öncesinde Samandıra'da Beşiktaş ile oynanacak maçın primini 2 milyon TL olarak belirlediler. Bu uygulamanın bundan sonraki haftalarda da aynen sürdürüleceği öğrenildi. Bu arada geride kalan sezondan futbolcuların hak ettiği primlerin büyük bir bölümünün de halen ödenmediği belirtildi.

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
GOL YOLLARI
Cüneyt Kaşeler