12 Haziran 2016 12:01 | Son Güncelleme: 12 Haziran 2016 12:04

Fenerbahçe'den Mehmet Topal açıklaması!

Sözleşmesi sona eren ve Galatasaray'ın gündeminde olan Mehmet Topal Fenerbahçe ile yeniden anlaştı.

 Şampiyonluğu Beşiktaş'a kaptırarak hayal kırıklığı yaşayan Fenerbahçe'de takımdan ayrılan isimlere Mehmet Topal'ın katılıp katılmayacağı merak konusuydu. Fenerbahçe resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada Mehmet Topal ile her konuda anlaştıklarını EURO 2016 sonrası ise sözleşme yenileyeceklerini açıkladı.

Fenerbahçe'den yapılan açıklama şöyle;

"2012-2013 futbol sezonundan bu yana takımımızın formasını giyen futbolcumuz Mehmet Topal’la, yeni sözleşme imzalanması konusunda prensip anlaşmasına varılmıştır.

Şu an milli takımımızla birlikte Avrupa Şampiyonası’nda bulunan oyuncumuzla resmi sözleşme, önümüzdeki günlerde imzalanacaktır.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş."

 

Diğer Haberler

61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun 2026 rotası ve takımların tanıtımı yapıldı
Bosphorus Cup 25. yılını kutluyor
CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
CANLI DİNLE
TEK BAŞINA
Cem Dizdar