Fenerbahçe Nabil Dirar transferini bitirmekte kararlı. Ali Yıldırım, Şekip Mosturoğlu ve Önder Fırat sabah saatlerinde kulüp ile görüşmek için Monaco'ya gitti.
Oyuncu ile her konuda anlaşan yönetim, Monaco ile de ortak nokta sağlarsa transfer gerçekleşecek. Dirar'ın Ligue 1 ekibi ile bir yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.
Kaleci konusunda da kararını veren Fenerbahçe, Malaga forması giyen Idris Carlos Kameni ile ilgileniyor.
Kamerun milli takımının da formasını giyen Kameni son 12 sezonu LaLiga Santander'de Espanyol ve Malaga formaları giyerek geçirdi.
Yönetim Avrupa'nın kalburüstü kalecilerinden olan Kameni ile Volkan arasında yaşanacak forma rekabetinin, bu mevkideki kaliteyi arttıracağı inancında.
Öte yandan Fenerbahçe'de transferin gözdesi Mathie Valbuena'dan mesaj var!
32 yaşındaki futbolcu sosyal medya üzerinden kendisine yollanan "Fenerbahçe'ye hoş geldin" mesajına "Teşekkür ederim" şeklinde yanıtladı.
beINsports