15 Kasım 2017 10:32 | Son Güncelleme: 15 Kasım 2017 10:33

Fenerbahçe'nin B planı ortaya çıktı

Fenerbahçe'de Osmanlıspor maçı sonrası ortaya çıkan Aykut Kocaman krizi çözülse de "Üst üste başarısız sonuçlar alınırsa hoca görevi bırakabilir" düşüncesi yöneticilerin kafasını meşgul ediyor.

Sarı- lacivertliler her ne kadar bu düşünceyi yüksek sesle dile getirmese de, bir "B planı" hazırlığı olduğu sızan bilgiler arasında. Buna göre, Kocaman'ın ilerleyen haftalarda muhtemel bir istifası halinde rota Sporting Lizbon'un hocası Jorge Jesus'a çevrilecek.Aslında Portekizli teknik adam, Kocaman'ın istifa edip etmeyeceğinin belli olmadığı günlerde de gündeme geldi.

Ancak Kocaman göreve devam edince Jesus planı rafa kaldırıldı. 63 yaşındaki teknik adamın dosyası şimdi ise sümen altında bekletiliyor. 

Jesus, Sporting'de başarılı bir dönem geçiriyor. Ligde ikinci, Şampiyonlar Ligi'nde ise gruptan çıkma olasılığı kuvvetli. Bu nedenle Fenerbahçe'nin olası bir teklifini kabul edip etmeyeceği merak konusu.

Fotomaç

 

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
MIXED ZONE
Ömer Necati Albayrak