28 Şubat 2017 20:49 | Son Güncelleme: 28 Şubat 2017 20:51

Fenerbahçe'nin yeni transferi Candace Parker İstanbul'a geldi

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Fenerbahçe'nin yeni transferi ABD'li pivot Candace Parker, İstanbul'a geldi.

Fenerbahçe Kulübünün internet sitesinde yer alan bilgiye göre Amerikan Üniversite Sporları Federasyonu (NCAA) Kadınlar Basketbol Ligi'nde smaç basan ilk kadın basketbolcu unvanına sahip Parker'ı, Atatürk Havalimanı'nda kadın basketbol takımı menajeri Didem Akın karşıladı.
 
"Dünyanın en iyi kulüplerinden birine geldim"

 
Havalimanında FB TV'ye kısa bir açıklamada bulunan ABD'li oyuncu, "İstanbul'a geldiğim için mutluyum. Dünyanın en güzel şehirlerinden birindeyim. Kendimi çok iyi hissediyorum. Dünyanın en iyi kulüplerinden birine geldim. Transferim açıklandıktan sonra sosyal medyada çok güzel mesajlar aldım. Taraftarı da biliyorum ve inanılmazlar." ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları İstanbul-Samsun Açık Deniz Yarış Etabı Sona Erdi
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları Samsun etabı başladı! Yelkenciler Bandırma Vapuru'nun izinde
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları Samsun Etabı Başlıyor
60. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nu 2025'i Wout Poels kazandı
CANLI DİNLE
NESİNE.COM SAATLERİ