02 Temmuz 2019 16:36 | Son Güncelleme: 02 Temmuz 2019 17:06

Fenerbahçe'nin yeni transferi Max Kruse, İstanbul'a geldi

Fenerbahçe'nin yeni transferi Alman golcü Max Kruse, İstanbul'a geldi.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Alman golcü Max Kruse, İstanbul'a geldi.

Fenerbahçe’nin yeni transferi Max Kruse, İstanbul'da. Sabah saatlerinde Instagram hesabından yolcuğunu duyuran Alman yıldız İstanbul Havalimanına geldi.

Geçtiğimiz günlerde transferi açıklanan yıldız oyuncu, bugün sarı lacivertlilerle birlikte çalışmalara başlayacak.

Fenerbahçe, Werder Bremen'deki sözleşmesi sona eren Max Kruse ile 3 yıllık anlaşma sağlamıştı. Alman golcü. geçen sezon Bundeslıga ve Almanya Kupası’nda 12 gol 13 asistle oynamıştı.

1 Temmuz’da topbaşı yapan ve yeni sezonun hazırlıklarına başlayan Fenerbahçe’de yeni transferler Allahyar Sayyadmanesh ile Murat Sağlam da çalışmalara katıldı.

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz