26 Ağustos 2016 13:18 | Son Güncelleme: 26 Ağustos 2016 13:19

Fenerbahçe'ye Umut Bulut sürprizi

Galatasaray, kadro dışı bıraktığı Umut Bulut'u, Fenerbahçe maçı öncesi bedelsiz olarak Kayserispor'a verdi. Umut Bulut'un mücadelede forma giymesi bekleniyor.

Galatasaray ile Umut Bulut'un yolları resmen ayrıldı.

Galatasaray, teknik direktör Jan Olde Riekerink'in kadroda düşünmediği tecrübeli futbolcu Umut Bulut'u Kayserispor'a verdi. İki kulüp arasında yapılan anlaşma gereği Galatasaray, Umut Bulut'a bu sezon için 600 bin Euro; Kayserispor da 900 bin Euro verecek. 33 yaşındaki forvet oyuncusu Umut Bulut, Galatasaray'dan yılda 1.8 milyon Euro alıyordu. Böylelikle Umut Bulut, bir yıl için 300 bin Euro alacağından vazgeçmiş oldu.

Kayserispor, 2 yıllık sözleşme imzalayacağı Umut Bulut için bonservis bedeli ödemeyecek.

Umut Bulut'un yeni takımı Kayserispor, pazar günü Süper Lig'de Fenerbahçe ile karşılaşacak. Tecrübeli futbolcu Umut Bulut'un Ülker Stadı'ndaki maçta forma giymesi bekleniyor.

Hürriyet

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz