05 Kasım 2015 21:37 | Son Güncelleme: 06 Kasım 2015 11:59

Fernandes'ten 'tepki' cevabı!

Lokomotiv Moskova'nın Portekizli ismi Manuel Fernandes, Beşiktaş maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Lokomotiv Moskova'nın yıldızı Eski Beşiktaş'lı Manuel Fernandes, 1-1 sona eren mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

Mücadeleyi değerlendiren Portekizli, "Çok gol pozisyonu oldu. Kaliteli oyuncular vardı. Topu onlardan almak zor oldu. İyi kontra ataklar yapmaya çalıştık biz. 1 puan iyi. Karşımışda çok iyi bir takım vardı. Bu 1 puan bizim için ileride çok önemli olacak" dedi.

"BEN DAHA FAZLA TEPKİ BEKLİYORDUM"

Taraftarların kendisine yaptığı protesto için de konuşan Fernandes, "Beşiktaş'lı taraftarların benimle ilgili görüşü olumsuz herhalde. Ben bundan daha fazlasını bekliyordum. Ben burada elimden gelenin en iyisini yaptım. Söyleyebileceğim tek şey bu. İleride tekrar Türkiye'ye gelir miyim, bilmiyorum. Benim profesyonel kariyerimin en iyi zamanları İstanbul'daydı. Asla asla demiyoruz. Buraya dönmek benim için iyi olabilir" ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
MAÇ GÜNÜ