29 Aralık 2015 15:56 | Son Güncelleme: 29 Aralık 2015 15:56

Fikret Orman'dan, Baykan'a ziyaret

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan'ı ziyaret etti.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan'ı ziyaret etti.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, ziyarette Beşiktaş Kulübü'nün yönetim kurulu üyeleri Deniz Atalay ve Hakan Özköse'nin de hazır bulunduğu belirtildi.

BJK TV'ye açıklamalarda bulunan Orman, Baykan ile görüş alışverişinde bulunduklarını ve Vodafone Arena'nın açılma senaryolarının başladığını bildirerek, "Stadımız Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün mülkiyetinde. Onların fikirlerini aldık. Yeni bir döneme girdik ve 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulunduk. Genel Müdür Mehmet Baykan, herkesin bildiği gibi Beşiktaşlı ve kongre üyemiz. Kendisiyle sohbet ettik" ifadelerini kullandı.

Orman'ın, ziyaretin sonunda Mehmet Baykan ve Spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk'e üstünde isimleri yazılı Beşiktaş formaları hediye ettiği kaydedildi.

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
MIXED ZONE
Ömer Necati Albayrak