11 Aralık 2016 15:20 | Son Güncelleme: 11 Aralık 2016 15:23

Fikret Orman'dan hain saldırı sonrası sert açıklama

Vodafone Arena yakınlarında meydana gelen ve 38 kişinin öldüğü patlamanın ardından Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, sert açıklamalarda bulundu.

Vodafone Arena yakınlarında meydana gelen ve 38 kişinin öldüğü patlamanın ardından Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, sert açıklamalarda bulundu.
 
Beşiktaş - Bursaspor maçının ardından Vodafone Arena'nın hemen yanında meydana gelen patlamada 38 kişi hayatını kaybetti. Ölenlerden birisi de Beşiktaş Kartal Yuvası çalışanı Tunç Uncu'ydu. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Tunç Uncu ile birlikte çektirdikleri fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşarak "Nasıl kıydılar bu gencecik insanlara? Bunların ne dini,ne kitabı, ne de insanlığı var.Allah mekanını cennet eylesin kardeşim" açıklaması yaptı. 

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI'NDA ZAFER KUPASI SAHİBİNİ BULDU
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası 18 Ekim’de
Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
CANLI DİNLE
YILDIZLAR ALTINDA
Ümit Metin Yıldız