27 Mayıs 2017 13:51 | Son Güncelleme: 27 Mayıs 2017 13:53

Flamengo Beşiktaş'tan Rhodolfo'yu istedi

Şenol Güneş’in kadro alternatifleri arasına girememesi sonrasında yönetim, Sambacı’nın menajerinden kulüp bulmasını istemişti.

Bu sezon Beşiktaş’ta sadece 10 maça çıkabilen Luiz Rhodolfo, sergilediği performansla beklenenin altında kalmıştı. 30 yaşındaki futbolcunun teknik direktör Şenol Güneş’in kadro alternatifleri arasına girememesi sonrasında yönetim, Sambacı’nın menajerinden kulüp bulmasını istemişti.

Bu gelişme sonrasında Brezilyalı stopere talip olan Flamengo’yla pazarlıklarına başlayan Kartal, 2 milyon Euro’luk (8 milyon TL) talepte bulundu.

Güney Amerika ekibinin ise 1.2 milyon Euro’da (4.7 milyon TL) ısrarcı olduğu, tarafların pazarlığı sürdürdüğü öğrenildi.

Fanatik

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz