23 Ağustos 2015 10:04 | Son Güncelleme: 23 Ağustos 2015 10:05

FLAŞ! Beşiktaş istedi G.Saray alıyor!

Costa, Falcao ve son olarak Barcelona'dan Pedro'nun gelişiyle forma şansı sıfıra inen Remy için Galatasaray devreye girdi. 10 milyon euro'yu çok bulan Cimbom, Fransız golcüyü kiralayacak.

Galatasaray'ın forvet transferi artık kesinleşti. Ancak bu transfere çok para ayıramayan Galatasaray kiralık futbolcuyla bu sorununu çözmeye çalışıyor. Pato'yu ikna edemeyen Sarı-Kırmızılı takım, Chelsea'nin Fransız golcüsü Loic Remy için Londra'ya gitti. Burada yapılan ilk görüşmelerde 28 yaşındaki golcü için 10 milyon euro bedel biçildi. Bu rakamı çok bulan Sarı kırmızılı ekip bu futbolcuyu kiralık olarak kadroya katma kararı aldı. Chelsea'de Costa, Falcao gibi yıldız golcülerin yanında forma şansı bulamayan Remy, Barcelona'dan Pedro'nun gelişiyle takımdan ayrılmayı kafasına koydu. Galatasaray ile yaptığı görüşmeler sonrasında ikna edildi. Mourinho da Remy'nin kiralık verilmesine onay verdi.

1 MİLYON EURO'YA BİTECEK

Londra'da bulunan Sarı-Kırmızılı yöneticiler, burada kiralık bedeli olarak 1 milyon euro teklif etti. Ancak İngiliz kulübü 2 milyon Euro istedi. Burada devreye giren Mourinho, Galatasaray'a yardımcı olunma konusunda İngiliz yöneticilerle görüştü. İki kulübün arasındaki pazarlıklar sonrasında bu rakamın 1 milyon euro'ya kadar inmesi ve transferin bir-iki gün içinde açıklanması bekleniyor. Fotomaç

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları İstanbul-Samsun Açık Deniz Yarış Etabı Sona Erdi
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları Samsun etabı başladı! Yelkenciler Bandırma Vapuru'nun izinde
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları Samsun Etabı Başlıyor
60. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nu 2025'i Wout Poels kazandı
CANLI DİNLE
12. ADAM
Musa Mutlu