25 Temmuz 2016 17:14 | Son Güncelleme: 25 Temmuz 2016 17:15

FLAŞ! Eto'o ile görüşmeler başladı!

Fenerbahçeli Alves'i kadrosuna katan Cagliari, Antalyasporlu yıldıza da kanca attı. Türkiye'deki son gelişmeler ışığında Kamerunlu futbolcu için görüşmelere başladı.

Beşiktaş'ın gündemindeki Samuel Eto'o'nun, yeniden Serie A'ya dönmenin eşiğinde olduğu ortaya çıktı. Fenerbahçe'den Bruno Alves'i kadrosuna katan Cagliari Kulübü'nün forvet arayışlarına başladığı, Kamerunlu santrforu gündemine aldığı ortaya çıktı.
 
Fırsata çevirmek istiyor

 
Türkiye'de son dönemde yaşanan olaylar nedeniyle kafa karışıklığı yaşayabileceği düşünülen oyuncunun bu durumundan istifade etmek isteyen İtalyan yöneticilerin devreye girdiği ve menajeri aracılığıyla görüşmeleri başlattıkları öğrenildi. Cagliari Başkanı Tommaso Giulini'nin bu transferi bizzat yürüten isim olduğu belirlendi.

Inter'de birlikte çalıştılar
 
39 yaşındaki genç başkanın, yıldız futbolcunun Inter forması giydiği dönemde bu kulüpte yöneticilik yaptığı tespit edildi. Darbe girişiminin ardından dünya yıldızlarını çağırdığı özel maç iptal edilen Antalyasporlu futbolcunun, başka bir ülkeye transfer olmaya sıcak bakabileceğinden hareket eden Giulini'nin görüşmeleri başlattığı ve taraflar arasında ilk temasın kurulduğu belirtildi. (Skorer)

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz