19 Eylül 2015 16:23 | Son Güncelleme: 19 Eylül 2015 16:24

Flaş Jürgen Klopp iddiası!

İsmi uzun süredir Liverpool'la anılan Jürgen Klopp'un Kasım ayında Kırmızılar'la yeni bir görüşme yapabileceği açıklandı.

İngiltere Premier Lig takımlarından Liverpool'da Jurgen Klopp sesleri devam ediyor. Alman taktisyen için yeni bir açıklama geldi.
 
Duayen futbol adamı Raphal Honigstein, Liverpool'un Klopp için iki kez girişimde bulunduğunu ancak bunun gerçekleşmediğini söyledi.
 
Guardian'a konuşan Honigstein, "Liverpool'un Kloop'u istediği sır değil. Bunu denediler ancak başarılı olamadılar. Klopp, Liverpool'a gitmedi, daha sonra Brendan ile el sıkıştılar. Kasım ayında belki yeni bir görüşme daha olabilir" dedi.
 
Öte yandan Liverpool'un efsane futbolcularından Dietmar Hamann da Liverpool'un bir sonraki teknik adamının Jurgen Klopp olması gerektiğini belirterek tartışmaya yeni bir boyut kazandırdı.
 
Menajer Brendan Rodgers ile yollarını ayırması an meselesi olan Liverpool, kısa zamanda 'beklenen sürprizi' gerçekleştirerek Borussia Dotmund'dan sonra takım çalıştırmayan Klopp'e anahtarları teslim edebilir.Sporx

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, bisiklet ekonomisinin yükselen merkezi
Bursaspor'un kaptanı Muhammed Demir: Bu hikaye yarım kalmayacak
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu heyecanı için geri sayım başladı
İstanbul Aydın Üniversitesi’nden 24 TV ve Lig Radyo’ya Ödül
CANLI DİNLE
BAHİS GÜNLÜĞÜ
Muhammed Karadağ