11 Temmuz 2016 13:05 | Son Güncelleme: 11 Temmuz 2016 13:07

Flaş Sosa açıklaması! 'Görüşmeler...'

Beşiktaş Kulübü, Arjantinli futbolcu Jose Sosa'yla ilgili basında çıkan haberler üzerine bir açıklama yayınladı.

Beşiktaş Kulübü, takımdan ayrılmak isteyen Jose Sosa'yla ilgili bir açıklama yayınladı. Siyah-beyazlı kulübün açıklamasında şu ifadeler kullanıldı:

Son 2 gündür Hürriyet gazetesinde, Kulübümüz ile futbolcumuz Jose Sosa arasında pazarlıklar yapıldığı ve 100 bin Euro'luk bir sorun olduğu yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır. 

Beşiktaş JK, 113 yıllık bir tarihe ve bu tarihten gelen değerlere, ilkelere ve duruşa sahip bir kurumdur. Beşiktaş'ın değerleri arasında yer alan futbolcularımız ile kurulan iletişim de bu anlayış doğrultusundadır. Beşiktaş futbolcuları ile kurduğu ilişkide karşılıklı menfaat ve hukuka uygun davranır. 

Beşiktaş'ın değerlerinden biri olan Jose Sosa'yla yapılan görüşmelerde ana eksen ücret pazarlığı dışındaki konulardır. 

Jose Sosa'nın değer verdiğimiz ve 2018 yılına kadar Beşiktaş JK ile sözleşmeli bulunan bir futbolcusu olduğunu hatırlatır, görüşmelerin iyi niyet çerçevesinde devam ettiğini belirtiriz. 

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları Samsun Etabı Başlıyor
60. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nu 2025'i Wout Poels kazandı
60. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 156 KİLOMETRELİK SELÇUK (İSABEY) – SELÇUK (MERYEMANA) ETABI İLE DEVAM EDİLDİ
RESMİ AÇIKLAMA: 6.ETAP'TA DÜŞEN SPORCU HAKKINDA
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN
Cem Dizdar