20 Haziran 2015 11:52 | Son Güncelleme: 20 Haziran 2015 11:53

FLAŞ! İşte Nani‘nin alacağı ücret!

İngiliz basını, sarı-lacivertli takımın Manchester United’tan transfer edeceği Portekizli yıldızın bonservis bedelini açıkladı.

Portekizli yıldız Nani transferindeki pazarlıklarda mutlu sona ulaşan Fenerbahçe, bonservis bedeli olarak Manchester United’a 8.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek.
 
Sarı-lacivertli ekibin 28 yaşındaki yıldız oyuncu ile 4 yıllık sözleşme imzalayacağı ve kendisine de 4.2 milyon Euro ücret ödeyeceği belirtildi.
 
TOPLAM 45 MİLYON EURO

İngiltere’nin The Sun gazetesi de, Nani’nin 8.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Fenerbahçe’ye imza atacağını yazdı. Danimarkalı Simon Kjaer’i 20 milyon Euro’ya maleden Kanarya, böylece Nani’yi de 25 milyon Euro’ya renklerine bağlamış olacak.
 
İki oyuncu için kulübün kasasından 45 milyon Euro çıkacak. AMK

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
GOL YOLLARI
Cüneyt Kaşeler