21 Kasım 2015 16:41 | Son Güncelleme: 21 Kasım 2015 16:43

FLAŞ! Terör alarmı maç erteletti!

Belçika Ligi'nde bu akşam oynanması gereken Lokeren-Anderlecht maçı, Brüksel'deki terör önlemleri nedeniyle ertelendi.

Belçika Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, yüksek güvenlik riski nedeniyle bu akşam oynanması gereken karşılaşmanın başka bir tarihe ertelendiği belirtildi.

Açıklamada, Brüksel'in 75 kilometre uzağında yer alan Lokeren takımının maçlarına çıktığı Daknam Stadı'nda karşılaşmanın oynanabilmesi için yüksek standartta önleme gerek duyulmasına rağmen güvenlik güçlerinin Brüksel'deki terör alarmı nedeniyle görev yerlerini terk edemediği ifade edildi.

Ligde bu hafta yapılacak diğer karşılaşmalar ise zamanında oynanacak.

Belçika'nın başkenti Brüksel'deki terör alarmı, Paris'te yaşanan benzer bir saldırı korkusuyla bugün en yüksek seviyeye yükseltilmişti.

Belçika-İspanya arasında Brüksel'de salı günü oynanması planlanan dostluk maçı ile Almanya-Hollanda arasında Hannover kentinde oynanması planlanan hazırlık karşılaşması da terör endişesiyle iptal edilmişti.

Diğer Haberler

İstanbul Aydın Üniversitesi’nden 24 TV ve Lig Radyo’ya Ödül
Gençlerbirliği Başkanı Arda Çakmak: Büyüklere kök söktüren camiayız
Rizespor Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır'dan Fenerbahçe maçı öncesi güçlü mesaj
CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI 23 NİSAN’DA START ALIYOR
CANLI DİNLE
MUHTEŞEM HAFTA SONU
Muhammed Karadağ