10 Mart 2016 22:35 | Son Güncelleme: 10 Mart 2016 22:36

Fonseca: ''Beklemediğimiz bir sonuçtu''

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Fenerbahçe'ye 1-0 yenilen Braga'da teknik direktör Paulo Fonseca maçı değerlendirdi.

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Fenerbahçe'ye 1-0 yenilen Braga'da teknik direktör Paulo Fonseca maçı değerlendirdi.

İşte Paulo Fonseca'nın sözleri

"Çok ciddi bir seyirci desteği vardı bize karşı. Buna rğağmen bir bütün oyun gücümüzü ortaya koyduk. Buna rağmen beklemediğimiz bir sonuç oldu. Biz burada gösterdik ki bu işler bu kadar kolay değl. İyi bir ekibiz. Çok iyi bir maç oldu. İlk yarıda rakip kaleyi çok yokladık ama gol atamadık. Bu oyunda gol atan kazanıyor maalesef."

"DEFANS AĞIRLIKLI OYNAMADIK..."

"Herkes bize defans ağırlıklı oynadığımızı yorumunda bulunabilir ama defans oynamadık biz. Sadece orta sahayı iyi tuttuk. Golde hücuma çıkarken pas hatasında defans hazırlıksız yakalandı ve gol geldi."

"İKİNCİ MAÇTA SONUCU DEĞİŞTİREBİLİRİZ"

Fenerbahçe'yi iyi analiz ettik. Oyuncularımızla beklediğimiz bir Fenerbahçe'ydi. Bu sonucu beklemiyorduk ama ikinci maçta daha istekli daha arzulu ve seyirci desteğini arkamıza alarak sonucu değiştirebileceğimizi düşünüyorum.

 

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
BİLYONERSEN KAZANIRSIN
Kerem Vatan