11 Kasım 2016 23:16 | Son Güncelleme: 11 Kasım 2016 23:18

Fransa'da futbolun yeni patronu De la Tour oldu

Fransa 1. ve 2. Lig kulüplerinin bağlı olduğu Profesyonel Futbol Ligi (LFP) kurumu başkanlığına Nathalie Boy de la Tour seçildi.

Fransa 1. ve 2. Lig kulüplerinin bağlı olduğu Profesyonel Futbol Ligi (LFP) kurumu başkanlığına Nathalie Boy de la Tour seçildi.

Fransa Birinci Futbol Ligi'nin (Ligue 1) internet sitesinde yer alan açıklamada, 2013'ten bu yana LFP'de yönetim kurulu üyeliği yapan 48 yaşındaki De La Tour'un 4 yıllığına başkanlık görevine seçildiği bildirildi.

Öte yandan, Fransa Milli Futbol Takımı'nın 2004-2010 yıllarında teknik direktörlüğünü yapan Raymond Domenech, LFP Yönetim Kurulu tarafından başkanlığa aday gösterilmiş ancak genel kurul üyelerinin kararıyla bu adaylık reddedilmişti.

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz