22 Kasım 2017 10:11 | Son Güncelleme: 22 Kasım 2017 10:13

Fransız devi Yusuf Yazıcı için harekete geçti

Monaco, Yusuf Yazıcı’yı kadrosuna katabilmek için gemileri yaktı.

Trabzonspor altyapısının son dönemde çıkarttığı en önemli oyunculardan biri olan Yusuf Yazıcı için birçok dev kulüp takibini sürdürüyor.

Lyon, Dortmund, Sevilla ve Manchester United'ın gözaltında tuttuğu oyuncu ile ilgilendiğini daha önce menajerler aracılığıyla bildiren Monaco, diğer kulüplerin de devreye girdiğini öğrenince harekete geçti. Fransız temsilcisinin, 20 yaşındaki futbolcu için bordo-mavililerin kapısını 16 milyon euroluk (74 milyon TL) bir teklifle çalacağı öğrenildi.

Monaco'nun teklifi kabul edilirse Yusuf, 'Türkiye'den Avrupa'ya en yüksek bedelle transferi gerçekleşen futbolcu' olacak. Monaco'nun menajerlerle gönderilen ilk mesajda sezon sonu almayı düşündüğü Trabzonsporlu futbolcuyu, onay çıkması halinde Ocak ayında renklerine bağlamayı istediği gelen haberler arasında.

Sabah

 

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI'NDA ZAFER KUPASI SAHİBİNİ BULDU
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası 18 Ekim’de
Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
CANLI DİNLE
MUHTEŞEM HAFTA SONU