23 Mayıs 2020 12:12 | Son Güncelleme: 23 Mayıs 2020 12:13

Galatasaray bayramda da çalışmaya devam edecek

Rakiplerine göre takım antrenmanlarına daha geç başlayan Galatasaray, bayramda izin yapmayacak. özel izinle Florya'da çalışmalara devam edecek olan futbolular, günde çift idman şeklinde hazırlıklarını sürdürecek.

(AKŞAM)

55 gün sonra başladığı takım idmanlarına bir personelde koronavirüs çıkması nedeniyle tekrar 6 gün ara veren Galatasaray, önceki gün yeniden sahaya indi.

Ligin 12 Haziran’da başlayacağının kesinleşmesinin ardından Sarı-Kırmızılılar yoğun tempoda çalışmalarını sürdürüyor. Zirve yarışındaki rakiplerine göre çok daha geç takım antrenmanlarına start veren Galatasaray, bir an önce hazır olmaya çalışacak. Dolayısıyla bayramda da takım izin yapmayacak.

Teknik direktör Fatih Terim, oyuncularından sağlıkları için maksimum özeni göstermelerini isterken, mümkün olduğunca herkesi Florya’da tutacak. Bayramda sokağa çıkma yasağı olduğu için futbolcular özel izin ile Metin Oktay Tesisleri’ne gelecekler. Cim Bom, ligin başlamasına kadar ki 20 günlük süreyi en iyi şekilde değerlendirmeyi ve kalan 8 haftaya fiziksel anlamda güçlü çıkmayı amaçlıyor.

Diğer Haberler

BİSİKLETİN YAŞAYAN EFSANESİ MARK CAVENDISH, 59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NA REKOR KIRMAK İÇİN GELİYOR
2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI’NIN İKİNCİ AYAĞI: BODRUM CUP
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
CANLI DİNLE