10 Ağustos 2016 14:37 | Son Güncelleme: 10 Ağustos 2016 14:38

Galatasaray, Beşiktaş derbisi hazırlıklarını sürdürdü

Galatasaray, 2016-2017 sezonu hazırlıkları kapsamında bu sabah Florya Metin Oktay Tesisleri’nde bir antrenman gerçekleştirdi.

Galatasaray, 13 Ağustos Cumartesi günü Beşitaş ile oynayacağı Süper Kupa mücadelesinin hazırlıklarını sürdürdü.

Jupp Derwall Antrenman Sahası’nda teknik direktör Jan Olde Riekerink yönetimindeki antrenman, takım hâlinde yapılan ısınma hareketleriyle başladı. Antrenmanın daha sonraki bölümünde gruplar hâlinde 5’e 2 pas ve top kapma çalışması yapıldı. Ana bölümde ise taktik çalışmaların üzerinde durulduğu bir taktik antrenman gerçekleştirildi. Sabah antrenmanı, soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Galatasaray Futbol Takımı, yeni sezon hazırlıkları kapsamında yarın Florya Metin Oktay Tesisleri’nde saat 10.30’da başlayacak bir antrenman daha yapacak.

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz