03 Ekim 2017 10:09 | Son Güncelleme: 03 Ekim 2017 10:11

Galatasaray Cengiz Ünder'in peşine düştü

Bu sezon yaptığı takviyelerle transfer dönemine damga vuran Galatasaray, devre arasında da hız kesmeyecek.

Hedefte Sezon başında Roma'nın 13.4 milyon euro bonservis bedeli ödediği Cengiz Ünder var.

İtalya ekibinde forma şansı bulmakta zorlanan yıldız sol kanat oyuncusunu kiralamak isteyen sarı - kırmızılı kulüp girişimlere başladı.

Teknik direktör İgor Tudor'un transfer istediği mevkilerin başında gelen sol kanat için en uygun isimlerden olan Cengiz'in sıkı bir Galatasaraylı olması da koz olarak kullanılacak.

Tudor'un gözdesi...

20 yaşındaki oyuncuyu 1,5 yıllık kiralık isteyen Galatasaray, Roma'ya oyuncunun gelişimi için en uygun kulübün kendileri olduğunu anlatacak. İtalyanlar uzun süreli kiralamaya yanaşmaz ise genç ismin en azından sezon sonuna kadar sarı - kırmızılı formayı giymesi istenecek.

Cimbom, İgor Tudor'un çok istediği ve sisteminde kilit rol oynyacağını düşündüğü Cengiz'i ikna etmekte zorlanmayacağını düşünüyor. Roma'ya 1,5 yıl için 2 milyon, yarım sezon için 500 bin euro kiralama bedeli teklif edilecek.

Skor

 

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz