14 Ağustos 2017 16:06 | Son Güncelleme: 14 Ağustos 2017 16:08

Galatasaray için sürpriz transfer iddiası

Galatasaray'da transfer uçakları peş peşe inerken, sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

Yıldız adayı gençleri de bünyesine katmayı planlayan sarı kırmızılılar, daha önce 20 yaşındaki Uruguaylı sol bek Mathias Olivera'yı İstanbul'a getirmiş, ancak transfer son anda yaşanan anlaşmazlık nedeniyle gerçekleşmemişti. Galatasaray'ın bu kez başka bir genç yıldız adayının peşinde olduğu iddia edildi.

Ukrayna'nın Telegraf Gazetesi, sarı-kırmızılıların Shakhtar Donetsk'in 19 yaşındaki Gürcü orta saha ve kanat oyuncusu Giorgi Arabidze'ye talip olduğunu yazdı.

2015 -2016 sezonu başında Gürcistan'ın Dinamo Tiflis takımından Shakhtar'a 650 bin euro bonservis bedeli karşılığında transfer olan Arabidze, üstün top tekniği ve yaratıcı özellikleriyle geleceğin yıldız adayı olarak gösteriliyor. Bu sezon A takıma yükselen genç oyuncu, 3 maçta bir asist yaptı.

Skorer

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI'NDA ZAFER KUPASI SAHİBİNİ BULDU
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası 18 Ekim’de
Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
CANLI DİNLE
MUHTEŞEM HAFTA SONU