15 Ocak 2020 10:30 | Son Güncelleme: 15 Ocak 2020 22:36

Galatasaray'a İstanbul'a avantajlı dönüyor

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk karşılaşmasında Çaykur Rizespor, Galatasaray'ı konuk etti. Çaykur Didi Stadyumu'nda oynanan müsabaka, 1-1'lik beraberlikle sona erdi.

Çaykur Rizespor'un golünü 38. dakikada Boldrin kaydetti. Galatasaray'ın golünü ise 39. dakikada Emre Akbaba attı.

GALATASARAY'IN GOLÜ VAR'DAN DÖNDÜ!

Galatasaray, 90+2. dakikada sol kanattan gelişen atakta Adem Büyük'ün pasında Emre Mor ile golü buldu. Rizespor'lu futbolcular, karşılaşmanın hakemi Halis Özkahya'ya golden önce faul olduğu konusunda itirazlarda bulundu. Kontrol için VAR'a çağırılan Halis Özkahya, pozisyonu izledikten sonra Adem Büyük'ün golden önce faul yaptığına kanaat getirdi ve golü iptal etti.

Mücadelenin rövanşı, 23 Ocak Perşembe günü saat 20.30'da oynanacak.

EMRE AKBABA, TAM 8 AY 4 GÜN SONRA...

Galatasaray'da sakatlığı geçen Emre Akbaba uzun bir aradan sonra formasına kavuştu. Süper Lig'de geçen sezonun 32. haftasında Çaykur Rizespor ile oynanan karşılaşmada geçirdiği sakatlık nedeniyle ameliyat edilen Emre Akbaba, 8 ay 4 gün aradan sonra resmi maça çıktı. Sahaya kaptan olarak çıkan Emre Akbaba'nın uzun süren forma hasreti, yine Çaykur Rizespor ile yapılan müsabakada sona erdi.

LINNES, BU SEZON İLK RESMİ MAÇINDA!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, sezon başında lisansı çıkarılmayan ve kadroda yer almayan Martin Linnes'i de ikinci yarı için Türkiye Futbol Federasyonuna isminin bildirilmesiyle Çaykur Rizespor müsabakasında ilk 11'de sahaya sürdü. Sarı-kırmızılı takım, karşılaşmaya Okan Kocuk, Şener Özbayraklı, Marcao, Ryan Donk, Martin Linnes, Jean Michael Seri, Mario Lemina, Sofiane Feghouli, Emre Akbaba, Ömer Bayram ve Radamel Falcao ilk 11'i ile çıktı.

İSMAİL KARTAL, YEDEKLERE ŞANS VERDİ

Çaykur Rizespor'da teknik direktör İsmail Kartal da ligde fazla forma şansı bulamayan oyunculara görev verdi. Yeşil-mavili ekibin yeni transferi Ukranyalı Denys Garmash da ilk 11'de şans buldu.

RİZESPOR, BOLDRIN'LE ÖNE GEÇTİ

Karşılaşmanın 38. dakikasında gelişen Çaykur Rizespor atağında sol kanatta topla buluşan Melnjak, içeriye koşu yapan arkadaşı Boldrin'e güzel bir orta yaptı ve Boldrin, tek vuruşla topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

GALATASARAY, 1 DAKİKA SONRA EMRE İLE CEVAP VERDİ

Sarı - kırmızılılar, golden sonra geliştirdikleri ilk atakta golü buldu. Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan Feghouli, çok şık bir orta yaptı. Feghouli'nin ortasına aynı güzellikte bir vuruş yapan Emre Akbaba, Galatasaray adına skoru 1-1'e getirdi.

Diğer Haberler

BİSİKLETİN YAŞAYAN EFSANESİ MARK CAVENDISH, 59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NA REKOR KIRMAK İÇİN GELİYOR
2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI’NIN İKİNCİ AYAĞI: BODRUM CUP
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN
Cem Dizdar