03 Mart 2015 13:47 | Son Güncelleme: 03 Mart 2015 15:09

Galatasaray PFDK'ya sevk edildi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, "çirkin ve kötü" tezahürat nedeniyle Galatasaray Kulübü'nü Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk etti.

TFF'den yapılan açıklamada, Galatasaray Kulübü'nün yanı sıra Eskişehirspor, Torku Konyaspor ve Bursaspor kulüplerinin de PFDK'ya sevkine karar verildiği belirtildi.

Ayrıca Eskişehirsporlu futbolcu Adewole Raheem Lawal​ ve Kasımpaşa futbolcusu Orhan Şam'ın da tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verildi.

Bu arada PTT 1. Lig'de de Antalyaspor, Manisaspor futbolcusu Yusuf Akyel ve Boluspor kaleci antrenörü İlker Yanar da PFDK'ya sevk edildi.

AA

Diğer Haberler

BOSPHORUS CUP’IN 25. YILINDA TARİH TEKERRÜR ETTİ
CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI'NDA ZAFER KUPASI SAHİBİNİ BULDU
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası 18 Ekim’de
Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
CANLI DİNLE
MUHTEŞEM HAFTA SONU