17 Ekim 2017 15:43 | Son Güncelleme: 17 Ekim 2017 15:53

Galatasaray taraftarına saldıran 4 holigan serbest bırakıldı

Konya’da Galatasaraylı taraftarın saldırıya uğramasına ilişkin gözaltına alınan 4 kişi serbest bırakıldı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Süleyman T. (18), M.K.C. (15), A.A.  (17) ve Emre F. (20), sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk  edildi.

Savcılıkça ifadeleri alınan şüphelilerden M.K.C. ve A.A, salıverildi.  Mahkemeye çıkarılan Süleyman T. ve Emre F. ise adli kontrol şartıyla serbest  bırakıldı.

Geçen hafta sonu Atiker Konyaspor ile Galatasaray arasında oynanan  Süper Lig’in 8’inci hafta karşılaşması öncesinde üniversite öğrencisi Hakan  Karaoğlu’nun saldırıya uğramasına ilişkin görüntülerin sosyal medyada yer alması  üzerine, olayla ilgili 4 kişi gözaltına alınmışt.

AA

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz