04 Ağustos 2017 15:35 | Son Güncelleme: 04 Ağustos 2017 15:40

Galatasaray tecrübeli sol bek ile görüşmelere başladı

Sol bek arayışlarını sürdüren Galatasaray'ın, Marsilya forması giyen 33 yaşındaki futbolcu Henri Bedimo ile ilgilendiği iddia edildi.

Son olarak Badou Ndiaye ve Fernando'yu kadrosuna katan Galatasaray, sol bek için rotasını Fransa'ya çevirdi.

Yahoo Sport Fransa, Sarı-Kırmızılıların Marsilya'da teknik direktör Rudi Garcia'nın planları arasında yer almayan Henri Bedimo ile görüşmelerde bulunduğunu öne sürdü.

2019 yılına kadar Marsilya ile sözleşmesi bulunan 33 yaşındaki futbolcunun takımıyla olan sözleşmesini feshedip Galatasaray'a gelebileceği belirtildi.

Kariyerinde Montpellier, Lens, Olympique Lyon gibi takımlarda forma giyen Kamerunlu futbolcu,  2016 yılında Marsilya'ya katılmıştı.

Bedimo geçtiğimiz sezon Marsilya adına 16 maçta forma giymişti.

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI'NDA ZAFER KUPASI SAHİBİNİ BULDU
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası 18 Ekim’de
Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
CANLI DİNLE
AÇIK BÜFE
Haluk Kesim