03 Ağustos 2016 14:50 | Son Güncelleme: 03 Ağustos 2016 14:51

Galatasaray Trabzonspor'u ikna edemedi

Burak Yılmaz'ın Çin'e transferinden kazandığı paranın yüzde 25'ini Trabzonspor'a vermesi gereken Galatasaray, Bordo-mavili takımı para yerine oyuncu almaya ikna edemedi.

Çin'in Bejing Guoan takımına transfer olan Burak Yılmaz'ın transferinden yüzde 25'lik bölümü Trabzonspor'a ödeyen G.Saray'ın, bordo-mavililere pek çok oyuncu teklif ettiği ortaya çıktı.
 
Sarı-kırmızlıların, Martin Linnes, Koray Günter, Ryan Donk, Yasin Öztekin ve Olcan Adın'ı önerdiği ama Karadeniz ekibinin bu oyuncuları kabul etmediği belirtildi. Bunun üzerine G.Saray'ın, Trabzon'a 2 milyon euro'luk ödemeyi yaptığı ifade edildi.

Sporx

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
ORIENT EKSPRESS
Musa Mutlu ve Sarper Can Ayaz