13 Temmuz 2018 18:36 | Son Güncelleme: 13 Temmuz 2018 18:37

Galatasaray, Trezeguet transferinde sona yaklaştı

Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ederken Slavia Prag'a transferi son anda iptal olan Trezeguet için Abdurrahim Albayrak'ın devreye girdiği iddia edildi.

Galatasaray Kulübü 2.Başkanı Abdurrahim Albayrak, Trezeguet transferini sonuçlandırmak için temaslarını sıklaştırdı.

Mısırlı futbolcu ile 1.8 milyon eurodan 4 yıllığına anlaşan Galatasaray'da, 2.başkan Albayrak, Kasımpaşa Kulübü ile anlaşma zemini arıyor.

Sarı- Kırmızılı yönetici, UEFA kısıtları gereğince Trezeguet'nin bonservisi için transfer geliri beklerken 5.9 milyon euro olan serbest kalma bedelini çözmek ve Kasımpaşa'nın, Galatasaray'ı beklemesi için ' Trezeguet'nin bir sonraki satışından yüzde 10 pay' teklif ettiği öğrenildi.

Bir süredir Galatasaray'ın transfer listesinde olan Trezeguet, Slavia Prag ile sözleşme imzalamak üzere Prag'a giden Mısırlı futbolcu sağlık kontrolünden geçtikten sonra kulüple anlaşma sağlayamadı. 4 yıllık sözleşme imzalaması beklenen Trezeguet, Slavia Prag yetkilileriyle anlaşamayınca masadan kalktı. Çekya basınına göre bu transfer son dakikada iptal oldu. 

Trezeguet'nin geleceği konusunda yapılan açıklamada şu anda hala Kasımpaşa'nın oyuncusu olduğu ve geleceğiyle ilgili belirsizliğin devam ettiği söylendi.

(Futbol Arena)

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz