26 Aralık 2016 13:04 | Son Güncelleme: 26 Aralık 2016 13:06

Galatasaray yönetiminden Bruma'ya zamlı yeni teklif

Devre arasında Bruma ve Carole ile zamlı yeni sözleşme yapmayı planlayan Galatasaray, stoper takviyesi şart olunca sadece Portekizli'nin maaşını artırma kararı aldı.

Galatasaray Yönetimi, sezonun ilk yarısında 5 gol-5 asistlik performans sergileyen Bruma ve takımda en çok süre alan isim olan Carole ile devre arasında zamlı yeni sözleşme imzalamayı planlıyordu.
 
Ücretleri (Bruma-1.2 milyon Euro, Carole-700 bin Euro) takım arkadaşlarına göre düşük olan bu iki yabancı ile masaya oturmayı düşünen sarı-kırmızılı kurmaylar, planda değişikliğe gitti.
 
UEFA'nın koyduğu 65 milyon Euro bütçe sınırını aşmayan G.Saray, 63 milyon Euro ile sınıra dayanmıştı. Serdar Aziz'in sakatlığı sonrası stoper takviyesi şart oldu ve Chedjou'nun da ayrılık ihtimali ortadan kalktı. Bu yüzden yönetimin hamle şansı azaldı ve devre arası sadece Bruma'nın sözleşmesinin uzatılması kararı alındı.
 
CAROLE YAZI BEKLEYECEK

 
Lionel Carole'e ise yazın iyileştirme yapılacağının mesajı dün İstanbul'a gelen menajerine iletilecek. Bruma'nın mevcut sözleşmesi 2018, Carole'un ise 2019'da sona eriyor.
 
(Sabah)

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları İstanbul-Samsun Açık Deniz Yarış Etabı Sona Erdi
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları Samsun etabı başladı! Yelkenciler Bandırma Vapuru'nun izinde
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları Samsun Etabı Başlıyor
60. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nu 2025'i Wout Poels kazandı
CANLI DİNLE
GOL YOLLARI
Cüneyt Kaşeler