01 Nisan 2016 09:42 | Son Güncelleme: 01 Nisan 2016 09:43

Galatasaray'a müjdeli haber!

Basketbol takımının başarısından etkilenen Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, ‘şubelerde küçülme’ planından vazgeçerken, Ergin Ataman’la birlikte Euroleague’de yarışacak kadro kurmaya karar verdi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, bir süre önce sürekli zarar eden amatör şubelerde küçülmeye gideceğini söylemiş, basketbol takımlarını da bu plana dahil etmişti. Ancak Ergin Ataman önderliğindeki Galatasaray Odeabank’ın, Eurocup’ta final kapısını zorlaması, Özbek’in planlarını değiştirdi.

Hem basketbol salonundaki müthiş şölen hem de takımın performansı, Başkan Özbek’in küçülme yerine yeni yapılanma projesine geçmesine yol açtı. Maçın ardından hocayı tebrik eden Sarı-Kırmızılı kulübün patronu, Euroleague’de yarışacak kalitede bir kadro kurma sözü verdi.

HEM LİGDE HEM DE AVRUPADA...

Hatırlanacağı gibi Ataman, Euroleague bileti alamamaları üzerine, “Gerekirse Eurocup’ta şampiyon olur, öyle gideriz” demişti. Özbek de artık hem ligde hem de Avrupa’da şampiyonluk hedefleyen bir takım kurmak için kolları sıvadı. Fanatik     

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz