27 Haziran 2016 23:21 | Son Güncelleme: 27 Haziran 2016 23:22

Galatasaray’da 3 ayrılık birden!

Galatasaray, Serdar Aziz transferi karşılığında Bursaspor'a göndereceği 3 futbolcunun sözleşmelerini karşılıklı olarak feshettiğini açıkladı.

Galatasaray Furkan Özçal, Sercan Yıldırım ve Billa Kısa’nın sözleşmelerinin karşılıklı olarak feshedildiğini açıkladı. Sarı-kırmızılılar Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaştığı açıklamada bu üç oyuncu ile yolların ayrıldığını duyurdu.

Galatasaray, Serdar Aziz transferi karşılığında Sercan Yıldırım, Bilal Kısa ve Furkan Özçal’ı Bursaspor’a gönderme konusunda anlaşmıştı. Bu üç futbolcunun kısa zamanda yeşil-beyazlı kulübe imza atması bekleniyor.

Galatasaray’ın KAP açıklaması şu şekilde:

“Profesyonel futbolcularımız Furkan Özçal, Sercan Yıldırım ve Bilal Kısa ile sözleşmelerimiz karşılıklı olarak feshedilmiştir.”

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI 23 NİSAN’DA START ALIYOR
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun 2026 rotası ve takımların tanıtımı yapıldı
Bosphorus Cup 25. yılını kutluyor
CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN
İlker Duralı ve Musa Mutlu