28 Kasım 2020 15:35 | Son Güncelleme: 28 Kasım 2020 15:36

Galatasaray'da Belhanda'nın yerine Max Meyer!

Devre arası transfer dönemi için kolları sıvayan Galatasaray'ın hedeflerinden biri de 10 numara transferi. Sarı-Kırmızılılar, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Younes Belhanda'nın yerine Max Meyer'i kadrosuna katmanın planlarını yapıyor. Teknik direktör Fatih Terim, Alman yıldızın mutlaka transfer edilmesini istiyor.

(A Spor)

Süper Lig'de son 4 haftada aldığı 10 puanla zirvenin 3 puan gerisinde yer alan Galatasaray'da transferde flaş gelişmeler yaşanıyor. Yaz transfer döneminde kadrosunu 7 futbolcuyla güçlendiren sarı-kırmızılı takım, sezon sonunda mutlu sona ulaşmak için gerekli takviyeleri yapmak istiyor.

Bu doğrultuda birçok mevkisini güçlendirmek isteyen Cimbom'un önceliklerinden biri de merkez orta saha ve 10 numara bölgesine transfer yapmak.

BELHANDA'NIN SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Hali hazırda 10 numarayı giyen Younes Belhanda, Galatasaray'da en çok maaş kazanan 4. isim konumunda bulunuyor. Bu sezon sarı-kırmızılı ekipte 10 maça çıkarken, 3 gol attı ve 1 de asist yaptı.

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek Faslı yıldız, pandemi döneminde maaşında indirime gitmeyip yönetimin tepkisini çekmişti.

Oynadığı maçlarda defansla forvet bloğu arasında geçişi sağlayacak oyuncu eksikliği yaşayan Cimbom, sezon sonunda kulübüyle sözleşmesi bitecek yıldız ismi gündemine aldı.

HEDEF MAX MEYER

Sezon sonunda Belhanda ile yola devam edip etmeyeceği belirsizliğini koruyan Galatasaray, transferde gündemine Max Meyer'i aldı.

Kariyerini Crystal Palace'de sürdüren Alman futbolcuyu teknik direktör Fatih Terim takımda görmeyi çok istiyor.

2018 yazında Schalke'den Crystal Palace'a 18 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olan, 25 yaşındaki oyuncu bu sezon İngiliz ekibinde sadece 1 maça çıktı.

Diğer Haberler

59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NDA FARKINDALIK İÇİN PEDAL ÇEVİREN TAKIMLAR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU FETHİYE – MARMARİS ETABINDA 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI’NI KUTLUYOR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU BAŞLADI! İLK ETABI FABIO JAKOBSEN KAZANDI
Pedallar 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu için çevrilecek
CANLI DİNLE
MAÇ GÜNÜ