05 Nisan 2016 10:16 | Son Güncelleme: 05 Nisan 2016 10:17

Galatasaray'da flaş istifa!

Behzat Uygur, Galatasaray Altyapı Akademisi Sanat Danışmanlığı görevine henüz başlayamadan istifa etti.

Galatasaray'da Altyapı Akademisi Sanat Danışmanlığı görevine getirilen Behzat Uygur, bu görevden henüz başlamadan istifa ettiğini açıkladı. 

Uygur, istifa açıklamasında çok sert ifadeler kullandı. 

İşte Uygur'un o sözleri:

'BENİ OYALADILAR'

"Galatasaray Altyapı Akademisi Sanat Danışmanlığı görevinden başlamadan istifa ettim. Bana önce olmaz, sonra olur dediler. Selim Arda Üçer ile yemek yedik. "Bekle" dedi. Sonra kimse ne aradı ne sordu. Bu işi yapmayacağım. Oyaladılar beni."

'BAŞKAN GALATASARAY'IN GELECEĞİYLE İLGİLENMİYOR'

"Selim Arda Üçer dışında kimse konuyla ilgilenmedi bile. Galatasaray'da çok değerli sanatçılar var. Başkan kıymet vermiyor. Galatasaray Başkanı, Galatasaray'ın geleceğiyle hiç ilgilenmiyor. Ben yapayım veya yapmayayım bu iş hayata geçmeliydi."

'ABDURRAHİM ALBAYRAK'IN YERİNE BİRİNİ KOYAMADIK'

"1970'li yıllarda disiplinsiz oyuncuları kadro dışı bırakıp gençleri oynatan adamlar yönetirdi Galatasaray'ı. Kişi olarak hepsi değerli insanlar ancak yeteneksiz insanlar yönetiyor Galatasaray'ı. Abdurrahim Albayrak'ın yerine birini koyamadık. Galatasaray'ı kravatlılar değil, atkılılar yönetmeli."

Fanatik

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN
Ümit Metin Yıldız