19 Eylül 2016 11:06 | Son Güncelleme: 19 Eylül 2016 11:10

Galatasaray'da flaş Sneijder kararı!

Galatasaray, 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan Hollandalı yıldızın mukavelesini 2020'ye uzatmak için düğmeye bastı.

Galatasaray'ın son dönemdeki başarılarında Aslan payına sahip Sneijder'in mukavelesinin 2 yıl daha uzatılması için görüşmeler başlıyor.

Sneijder'ın efsaneler arasında yer almasını isteyen yönetim, artık başka bir takıma gitmesini istemiyor. Bu yüzden de 'Galatasaraylı Wesley' olarak futbolu bırakması için çalışma yapılıyor.

3.2 MİLYON EURO İLE DEVAM EDECEK

Yönetim, 2018 yılına kadar mukavelesi bulunan Hollandalı oyuncunun sözleşmesini 2 yıl daha uzatıp, 2020 için imza atma planı yapıyor.

32 yaşındaki oyuncunun 35'e kadar formayı giyip, ondan sonra da teknik ekipte yer alması düşünülüyor. Wes'e yine yıllık 3.2 milyon euro garanti para önerilecek.

 

 

Diğer Haberler

Bursaspor'un kaptanı Muhammed Demir: Bu hikaye yarım kalmayacak
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu heyecanı için geri sayım başladı
İstanbul Aydın Üniversitesi’nden 24 TV ve Lig Radyo’ya Ödül
Gençlerbirliği Başkanı Arda Çakmak: Büyüklere kök söktüren camiayız
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz