15 Haziran 2019 12:34 | Son Güncelleme: 15 Haziran 2019 12:40

Galatasaraylı yıldız futbolcu Başakşehir yolunda!

Galatasaray'dan ayrılacağı belirtilen tecrübeli golcü Muğdat Çelik, Başakşehir'le anlaşmak üzere.

Levent GÜLTEKİN / AksamSpor

2,5 yıl Akhisarspor’da oynayan ve gösterdiği başarılı performansla Fatih Terim’in dikkatini çekerek Galatasaray’a transfer olan Muğdat Çelik’in durumunun 1 hafta sonra netlik kazanacağı öğrenilirken, oyuncunun sarı kırmızılı kulüpten ayrılması halinde Başakşehir’e imza atacağı belirtildi.

KUPA CANAVARI MUĞDAT GALATASARAY’DA DA 2 KUPA KALDIRDI

2017-18 sezonunda Okan Buruk yönetimindeki Akhisarspor’la büyük başarı yakalayan ve Türkiye Kupası finalinde önce Fenerbahçe’yi, ardından Süper Kupa finalinde Galatasaray’ı yenerek 2 kupa birden kaldıran Muğdat Çelik’in önümüzdeki sezon yine eski hocası olan Okan Buruk’un yanına gideceği ifade edilirken, Başakşehir’in Bajic’le yollarını ayırmasının ardından bonservisi elinde olan Muğdat’a 2+1 yıllık imza attıracağı bildirildi.

GALATASARAY’DA FAZLA FORMA ŞANSI BULAMADI

Son 3 sezonda 95 maça çıkarak dikkat çeken ve genel anlamda ağır sakatlık problemleri yaşamayan Muğdat, geçtiğimiz sezon Fatih Terim yönetimindeki Galatasaray’da 18 karşılaşmada görev alırken 29 yaşındaki futbolcu 4 gol 1 asist yapma başarısını gösterdi. Süper Lig’in son haftasında Sivas deplasmanına giden Galatasaray, Muğdat’ın ayağından 2 gol bulmuştu. 

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz