05 Mart 2020 14:17 | Son Güncelleme: 05 Mart 2020 14:18

Galatasaray'da Mariano yönetimden yeni sözleşme bekliyor

Galatasaray'da sezonun ikinci yarısında performansı tavan yapan isimlerden Mariano, sarı-kırmızılı yönetimden yeni sözleşme bekliyor.

(Takvim)

Galatasaray'la sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Mariano'nun yönetimden teklif beklediği ve kariyerine İstanbul'da devam etmeye sıcak baktığı bildirildi.

Devre arasında Galatasaray'dan ayrılması beklenirken, Brezilya kulüpleriyle görüşmesi son anda sonuçlanmayan Mariano takımda kalmış, son haftaların da en etkili ismi haline gelmişti. 34 yaşındaki sağ bekle, Sarı-Kırmızılı kulübün kontrat uzatma ihtimali ortaya çıktı.

Tecrübeli oyuncunun, Galatasaray Yönetimi'nden teklif beklediği ve kariyerine İstanbul'da devam etmeye sıcak baktığı bildirildi.

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz