26 Mart 2018 10:49 | Son Güncelleme: 26 Mart 2018 10:50

Galatasaray'da rota bedelsizler!

İngiliz basını, Fellaini’nin G.Saray’la anlaştığını yine yazarken Sarı-Kırmızılılar transferde bonservisi elinde olan oyunculara yönelecek. Fatih Terim, scout ekibine bu konuda talimat verdi.

ADA basını, Manchester United’la mukavelesi sezon sonunda bitecek olan Fellaini’nin, Galatasaray’la anlaştığını yazdı. 30 yaşındaki orta saha oyuncusuyla ilgili bu tarz haberler daha önce de yapılmıştı. Belçikalı yıldızla birlikte Galatasaray’ın sezon sonundaki transfer stratejisi de ortaya çıktı.

YILLIK ÜCRET KATKISI

Sarı-Kırmızılılar, yaz aylarında önceliği bonservisi elinde olan isimlere verecek. Konuyla ilgili olarak Fatih Terim’in talimatıyla çalışmalara başlandı. G.Saray’ın scout ekibi, takviyelerde kulüpleriyle sözleşmeleri tamamlanacak futbolcuları ön plana çıkaracak. Mecbur kalınırsa bonservis ödenecek. Ancak öncelikle satış yapılması gerekiyor.
Cim-Bom’da sezon sonu birçok futbolcunun mukavelesinin tamamlanması ise yönetimi rahatlatacak. Bu isimlere ödenen yıllık ücretler, maliyetten düşecek. Buradan gelecek para da zorunlu hallerde yeni futbolcuların transferinde kullanılacak.

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz