22 Temmuz 2018 14:14 | Son Güncelleme: 22 Temmuz 2018 14:15

Galatasaray'da rota Robinho

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Fatih Terim'in de onayıyla Sivasspor'da forma giyen Brezilyalı yıldız Robinho'yu istiyor.

Transfer çalışmalarını sürdüren G.Saray'da Sivasspor'la 1 daha sözleşmesi bulunan Brezilyalı Robinho için Fatih Terim'in onay verdiği ortaya çıktı.

TEKLİFLER MASAYA YATIRILACAK

Ancak Robinho'nun transferinin Garry Rodrigues'in satılmasına bağlı olduğu öğrenildi. Hollandalı futbolcu için yapılan teklifleri masaya yatıran G.Saray bu oyuncuyu satarsa Robinho'ya yönelecek.

EN CİDDİ TEKLİF S.MOSKOVA'DAN

Rodrigues için son olarak Spartak Moskova 9 milyon Euro'luk bir rakamla Galatasaray'ın kapısını çalmıştı. Sarı-Kırmızılı yönetimin bu hafta içersinde gelen teklifleri değerlendireceği öğrenildi.

GEÇTİĞİMİZ SEZON 4 GOL ATTI

Geçtiğimiz sezon Sivas formasıyla 14 resmi maça çıkan Robinho 4 kez de fileleri havalandırmayı başarmıştı.

34 yaşında olması nedeniyle Brezilyalı yıldızın uygun bir rakama transfer edilmesi bekleniyor.

(Takvim)

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN
Cem Dizdar