27 Kasım 2016 11:14 | Son Güncelleme: 27 Kasım 2016 11:15

Galatasaray'da tek hedef zirve

Kötü gidişi Bursaspor galibiyeti ile bitiren Galatasaraylı futbolcular, "Lig bizim için yeni başlıyor. İlk devrenin sonuna kadar tüm maçları kazanıp yarışa ortak olacağız" dediler.

Kötü gidişi Bursaspor galibiyeti ile bitiren Galatasaraylı futbolcular, "Lig bizim için yeni başlıyor. İlk devrenin sonuna kadar tüm maçları kazanıp yarışa ortak olacağız" dediler.
 
Fenerbahçe yenilgisinin ardından çok çalkantılı bir hafta geçiren Galatasaray, Bursa galibiyetiyle kendine geldi.
 
KÖTÜ GÜNLER BİTTİ
 
TT Arena'da güçlü rakibini 3-1 mağlup etmeyi başaran Sarı-Kırmızılılar hem güven tazeledi hem de geleceğe daha iddialı bir şekilde bakmaya başladı. Galatasaraylı futbolcular maç sonrasında sanki ağız birliği etmişcesine, "Kötü bir dönemden geçtik. Ama artık hepsi geride kaldı. Şimdi lig bizim için yeni başlıyor. İlk devrenin sonuna kadar tüm maçları kazanıp yarışa ortak olacağız" diye konuştu.

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz