22 Eylül 2016 16:34 | Son Güncelleme: 22 Eylül 2016 16:34

Galatasaray'dan birlik ve beraberlik çağrısı

Galatasaray Kulübü, Beşiktaş'la oynanacak derbi maç öncesi deplasman yasağının kalmasının ardından bir açıklama yayınladı.

Sarı-kırmızılı kulüp, deplasman yasağının kalkmasının ardından taraftarları için bir bilgilendirme metni yayınladı ve derbide Beşiktaşlı ve Galatasaraylı taraftarlar arasında oluşacak dostluk ortamının Türkiye'deki birlik ve beraberlik atmosferine katkı sağlaması çağrısında bulundu.

İŞTE GALATASARAY'IN AÇIKLAMASI

Bugün, Emniyet yetkilileri ile Galatasaray ve Beşiktaş yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirilen İl Güvenlik Kurulu toplantısından, 24 Eylül Cumartesi saat 20:00’de Vodafone Arena’da oynanacak Beşiktaş-Galatasaray derbisinde sarı-kırmızılı taraftarların tribündeki yerlerini alması kararı çıktı.

Taraftarımızın derbi biletlerini ne zaman ve nereden alabileceği ile maça gidiş güzergâhı hakkındaki detaylı bilgi kısa süre içinde resmi yayın organlarımız tarafından paylaşılacaktır.

Derbinin her iki camianın büyüklüğüne yakışacak şekilde dostça geçmesi, ülkemizde oluşan birlik ve beraberlik atmosferine katkı sağlaması en büyük dileğimizdir.

Galatasaray Spor Kulübü  

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN