08 Aralık 2016 12:54 | Son Güncelleme: 08 Aralık 2016 13:18

Galatasaray'dan Bocchetti bombası!

Galatasaray aradığı lider özellikli stoperi Rusya'da buldu.

Spartak Moskova forması giyen 30 yaşındaki defans oyuncusu Salvatore Bocchetti'yi isteyen G.Saray temaslarına başladı. Mayıs 2017'de sözleşmesi biten İtalyan, ocakta Aslan oluyor.

G.SARAY ara transfer döneminde savunmayı güçlendirmek isterken İtalyan stoper Salvatore Bocchetti'ye teklif yaptı. Gündeme Sakho, Ronacchia, Denayer başta birçok isim gelirken, yönetim Rus Spartak Moskova'da forma giyen ve Mayıs 2017'de sözleşmesi bitecek olan 30 yaşındaki stoper Salvatore Bocchetti'yle temasa geçti. Teklif menajere yapıldı.

KURTAR BİZİ MARSİLYA

Oldukça tecrübeli olan ve liderlik özelliği ile savunmayı toparlaması istenen İtalyan oyuncu, Chedjou'nun yerine alınacak. Marsilya ile görüşen ve ABD ile Çin'den de teklifler alan Kamerunlu stoper gönderilip, Bocchetti alınacak. Operasyon ocak ayında planlanıyor.

 

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN
Cem Dizdar