06 Ağustos 2016 14:45 | Son Güncelleme: 06 Ağustos 2016 14:46

Galatasaray'dan farklı prova! Eren siftah yaptı!

Sarı-kırmızılı ekip, antrenman maçında 21 yaş altı takımını 7-0 yendi. Yeni transfer Eren Derdiyok bir gole imzasını koydu.

Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları kapsamında 21 yaş altı takımı ile oynadığı antrenman maçını 7-0 kazandı.

Türk Telekom Arena'da oynanan karşılaşmada sarı-kırmızılı ekibin gollerini Sinan Gümüş (2), Martin Linnes, Armindo Bruma, Aurelien Chedjou, Hamit Altıntop ve yeni transfer Eren Derdiyok kaydetti.

Galatasaray, müsabakaya, Cenk Gönen, Martin Linnes, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Lionel Carole, Blerim Dzemaili, Selçuk İnan, Sinan Gümüş, Wesley Sneijder, Armindo Bruma ve Lukas Podolski ilk 11'i ile başladı.

Müsabakanın ilk yarısında forvette Podolski görev alırken, ikinci yarıda bu bölgede Kasımpaşa'dan alınan Eren Derdiyok forma giydi.

Karşılaşmanın ilk yarısını 5-0 önde bitiren Galatasaray'da devre arasında 8 oyuncu değişikliği yapıldı. AA

Diğer Haberler

İstanbul Aydın Üniversitesi’nden 24 TV ve Lig Radyo’ya Ödül
Gençlerbirliği Başkanı Arda Çakmak: Büyüklere kök söktüren camiayız
Rizespor Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır'dan Fenerbahçe maçı öncesi güçlü mesaj
CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI 23 NİSAN’DA START ALIYOR
CANLI DİNLE
AÇIK BÜFE
Haluk Kesim