18 Şubat 2017 10:52 | Son Güncelleme: 18 Şubat 2017 10:56

Galatasaray'ı korkutan rakamlar!

Süper Lig'de bugün Çaykur Rizespor deplasmanına konuk olacak olan Galatasaray'ın, Karadeniz temsilcisiyle arasında oynadığı maçların istatistiği korkutuyor.

Süper Lig'de lider Beşiktaş'ın 5 puan gerisinde olan Galatasaray'ı kritik Rize deplasmanı öncesi şu istatistikler korkutuyor:

* Galatasaray ligde deplasmanda Çaykur Rizespor'u 2008'den beri yenemiyor.
* Rize'deki son lig maçını geçen sezon 4-3 kaybeden sarı-kırmızılı takımda Hamza Hamzaoğlu'nun görevine son verilmişti.
* Cimbom, Sneijder'in forma giymediği son iki lig maçında Karabük ve Kayseri'ye 2-1 yenildi. Sakat olan Hollandalı yıldız Rize'ye getirilmedi.
* Tudor, Karabükspor'un başında çıktığı Rize deplasmanında 1-0'lık yenilgiye engel olamadı.
* Tudor'un Süper Lig deplasman karnesinde 9 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 7 yenilgi yazıyor.

RİZE'DE KAR VAR, PANİK YOK

Çaykur Rize ile G.Saray arasında bugün oynanacak maç öncesinde kentte iki gündür etkili olan kar yağışının ardından Çaykur Didi Stadı'nda 30 santimetreyi bulan karı temizleme çalışmaları sürüyor. Zeminin zarar görmemesi için çim özel örtü ile korunurken, saha yapay güneş panelleri ile ısıtılıyor. Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Saffet Mete, çimin hibrit olduğunu ve maçın son derece iyi bir zeminde oynanacağını söyledi.

Sabah

 

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz