16 Haziran 2016 15:31 | Son Güncelleme: 16 Haziran 2016 15:33

Galatasaray'ın CAS duruşması sona erdi

Galatasaray'ın CAS'ta bugün görülen duruşması sona erdi.

Galatasaray Kulübünün, UEFA tarafından finansal Fair-Play kriterlerini karşılayamadığı gerekçesiyle verilen Avrupa kupalarından 1 yıl men cezasına yönelik itiraz etiiği Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi duruşması sonra erdi.

Fransa'nın başkenti Paris'teki Gide Avukatlık Bürosu'nda görülen duruşmaya Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, başkan yardımcısı Eşref Alaçayır ve kulüp avukatı Jean-Louis Dupont katıldı.

Sarı-kırmızılı yetkililer, UEFA'nın verdiği cezanın kaldırılmasına yönelik olarak, kulübün mali olarak son dönemde ortaya koyduğu pozitif tabloyu ve yaşanan iyileşmeleri gösterdi.

Başkan Özbek'in basın mensuplarına açıklama yapması bekleniyor.

A Spor

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları Samsun Etabı Başlıyor
60. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nu 2025'i Wout Poels kazandı
60. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 156 KİLOMETRELİK SELÇUK (İSABEY) – SELÇUK (MERYEMANA) ETABI İLE DEVAM EDİLDİ
RESMİ AÇIKLAMA: 6.ETAP'TA DÜŞEN SPORCU HAKKINDA
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer