04 Şubat 2021 10:49 | Son Güncelleme: 04 Şubat 2021 10:58

Galatasaray'ın en büyük transferi Muslera!

7 ay sonra kalesine dönen Muslera, sadece 2 gol yedi... Sarı-Kırmızılı taraftarlar, takıma yeni katılanlara rağmen "En büyük transferimiz Muslera" ifadelerini kullandı.

AKŞAM Özel Haber
Şafak GÖZMEN

Geçen sezonki Çaykur Rize maçında ayağı kırılan Muslera, tam 7 ay sonra kalesine dönmüş ve Denizlispor mücadelesinde sahaya çıkmıştı. Uruguaylı file bekçisinin geri gelmesiyle birlikte Galatasaray'da da çok şey değişti. Takımın, teknik heyetin ve taraftarların en çok güvendiği isimlerden biri olan Nando, kendisine duyulan bu itimadı boşa çıkarmadı. Muslera'nın oynadığı son dört maçta Galatasaray sahadan galibiyetle ayrıldı ve ligde de üst üste ilk kez böyle bir seri yakaladı.

Muslera'nın kalesine bu dört maçta 43 şut çekilirken bunların 17'si isabetli oldu. Uruguaylı eldiven bu şutların 15'ini ise savuşturdu. Nando, sadece iki kez gol yedi, bu gollerin bir tanesi ise Gaziantep maçında penaltıdan geldi. Muslera'nın yokluğunda bu sezon 10 maça çıkan Okan Koçuk, 11 kez topu filelerinde görürken, sezon başında Galatasaray'a katılan ve 8 mücadelede Sarı-Kırmızılılar'ın kalesini koruyan Fatih Öztürk de 5 gol yedi. Galatasaray, ayrıca Muslera'nın oynadığı son 14 maçta da yenilgi yüzü görmedi. (12G-2B)

Diğer Haberler

59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA DÖRDÜNCÜ GÜNÜNÜ DSM-FIRMENEICH TAKIMINDAN TOBIAS ANDRESEN KAZANDI
59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU'NDA ÜÇÜNCÜ GÜNÜNÜ POLTİ KOMETA TAKIMI'INDAN GIOVANNI LONARDI KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA İKİNCİ GÜNÜNÜ ASTANA TAKIMI'NDAN MAX KANTER KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NDA FARKINDALIK İÇİN PEDAL ÇEVİREN TAKIMLAR
CANLI DİNLE
NESİNE.COM SAATLERİ