24 Haziran 2019 09:50 | Son Güncelleme: 24 Haziran 2019 11:41

Galatasaray'ın sır gibi sakladığı transfer ortaya çıktı

Galatasaray, Fatih Terim’in çok istediği Martin Ödegaard için Real Madrid’le birkaç gün içinde masaya oturup transferi bitirecek.

(Star)

İspanyol basını, bonservisi Real Madrid’te olan ve geçen sezonu Vitesse Arnheim’de kiralık olarak geçiren 20 yaşındaki Norveçli oyuncunun teknik direktör Zinedine Zidane’ın raporu sonrası yeni sezonda da kiralanacağını ve en güçlü adaylardan birinin Galatasaray olduğunu yazdı.

Sarı-Kırmızılılar’ın teknik direktör Fatih Terim’in kadrosunda görmek istediği Ödegaard için Real Madrid’le kısa süre içinde masaya oturup, işi bitireceği ifade ediliyor. Bu arada her konuda anlaşma sağlanan Beşiktaş’ın eski oyuncusu Ryan Babel ile Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Şener Özbayraklı’nın ise önümüzdeki haftanın ardından resmi sözleşmeleri imzalayacağı kaydedildi. Öte yandan G.Saray’ın Faslı yıldızı Belhanda sakatlık nedeniyle Namibya maçı kadrosundan çıkartıldı.

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
Kadınların Rüzgârla Yolculuğu: DENİZ KIZI KADIN YELKEN KUPASI 10. YILINDA
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları İstanbul-Samsun Açık Deniz Yarış Etabı Sona Erdi
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları Samsun etabı başladı! Yelkenciler Bandırma Vapuru'nun izinde
CANLI DİNLE
GANYAN REHBERİ