22 Ekim 2017 13:12 | Son Güncelleme: 22 Ekim 2017 13:14

Galatasaraylı taraftarlardan Feghouli için özel pankart

Kısa sürede Galatasaray'ın en önemli silahlarından biri haline gelen Sofiane Feghouli için, sarı-kırmızılı taraftarlar özel bir hazırlık içine girdi.

Süper Lig'de bu akşam nefesleri kesecek Galatasaray-Fenerbahçe derbisi için artık sayılı saatler kaldı... Ev sahibi Sarı-Kırmızılı taraftarlar, hem kareografi, hem de pankartlar için günler hatta haftalar öncesinden çalışmaya başladı.

Galatasaray'ın sezon başında West Ham United'dan kadrosuna kattığı Cezayirli yıldız Sofiane Feghouli de, bu hazırlıklardan nasibini alıyor.

Sarı-Kırmızılı taraftarların jest yapacağı 28 yaşındaki futbolcuya, Bursa deplasmanında oyuna sonradan girerek attığı golün ardından maç sonu, "Elhamdülillah" dediği sözlerden özel bir pankart hazırlandı.

Cezayirli oyuncunun gol sevincinin resmedildiği ve üzerinde "Elhamdülillah" yazan Sarı-Kırmızılı renklerdeki pankart, bugün oynanacak Fenerbahçe derbide sergilenecek.

 

Diğer Haberler

Dünya bisikletinin yıldızları Türkiye yollarında…
Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, bisiklet ekonomisinin yükselen merkezi
Bursaspor'un kaptanı Muhammed Demir: Bu hikaye yarım kalmayacak
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu heyecanı için geri sayım başladı
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz