14 Ocak 2017 21:43 | Son Güncelleme: 14 Ocak 2017 21:44

Garry Rodrigues maç sonunda iddialı konuştu

Galatasaray'ın yeni transferi Garry Rodrigues, 1-0 kazanılan ve yıldızlaştığı Konyaspor maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Galatasaray'ın yeni transferi Garry Rodrigues, Konyaspor'a karşı 1-0 kazanılan maçın ardından yayıncı kuruluşa konuştu.

İşte Garry Rodrigues'in flaş röportajdaki sözleri...

"Kendi açımdan ve takımım açısından çok mutluyum. Bugün yeni takımımla ilk maçıma çıktım, oyuna girip katkıda bulundum. 3 puan almamız önemliydi. Alınan galibiyetten ötürü çok mutlu oldum. Umarım bu şekilde devam ederiz."

"GARRY RODRIGUES KİM, GÖSTERECEĞİM!"

"Benim için çok önemli bir maçtı. Alanlar buldum, kanat oyuncusu olarak oyun tarzım devamlı aksiyon yaratmak. Assist yapmak ilk maçımdan önemliydi. Garry Rodrigues'in kim olduğunu göstereceğim. Devamlı takıma katkı sağlayacak, yuardım edecek bir oyuncu olduğumu düşünüyorum. Önümüzdeki maçlarda da asistlerimle takıma yardım edeceğim."

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları İstanbul-Samsun Açık Deniz Yarış Etabı Sona Erdi
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları Samsun etabı başladı! Yelkenciler Bandırma Vapuru'nun izinde
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları Samsun Etabı Başlıyor
60. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nu 2025'i Wout Poels kazandı
CANLI DİNLE
Bİ'TALİH İLE GAZİ'YE DOĞRU